Elles de Boorder Tegenwoordig is iedereen op internet te vinden. Eind jaren negentig begonnen 2 studenten de site CU2, waarop iedereen zijn eigen verhaal kwijt kon. Je 2ehands spullen kun je kwijt op Marktplaats en Startpagina is jarenlang de best bezochte site geweest. Internet is niet meer weg te denken: alles en iedereen is online, dus als buurt kun je eigenlijk ook niet meer achterblijven. Daarom dit initiatief: de buurt online brengen. Het zal bij lange na niet het succes evenaren van eerder genoemde websites. Maar als de bewoners van het Kloosterven deze website zo nu en dan eens bezoeken en deelnemen aan deze online buurt, ben ik als grondlegger van de site al tevreden. Wat voor werk doe je? Ik ben vormgever van nieuwe media bij SBS Broadcasting in Amsterdam. Vroeger bij Veronica Digitaal, maar in 2003 zijn we overgenomen door SBS. Wat zijn je hobbies? Hardlopen, fitness en internet (downloaden van films en het zelf bouwen en onderzoeken van internettoepassingen). Wat zijn je favoriete internetsites? Isohunt.com
Internet Movie DataBase
Wil je verder nog iets kwijt? Zend snel jouw bijdrage in voor dit onderdeel van de website. Hoe meer mensen zich aanmelden voor de site, des te leuker wordt het ook om 'm te bezoeken!
Hoe lang woon je al op het kloosterven? Vanaf mijn vierde jaar. We zijn de eerste bewoners. Ik ben in de buurt opgegroeid en heb er op school gezeten (De Wegwijzer en Mavo Zuid - beide afgebrand). Met welke buren heb je het meeste contact? Ik ben weinig thuis...werk de hele dag en zit 's avonds vaak in de sportschool. De enige met wie ik wel contact heb is Petra Stolp.Waarom ben je op het Kloosterven komen wonen? Mijn ouders kregen in 1982 een groter huis aangeboden. We woonden toendertijd op de Jan Eijdenbergstraat, maar dat was een kleine flat. Toendertijd stonden alleen de eensgezinswoningen er nog maar en werd er begonnen met nieuwbouw aan het Kloosterven.

Onderstaande bewoners zijn te vinden op kloosterven.nl. Ontbreekt jou naam nog en vind je dat hierin verandering moet komen? Stuur dan snel een mail naar ikwilookonline@kloosterven.nl. Vul alle vragen in en voeg minimaal 1 foto digitaal bij.

Elles de Boorder Gerrit de Boorder Petra Stolp Arnold Boekhoff
All rights reserved ©Kloosterven.nl | Kloosterven.nl is een iniatief van LsB Design