"jaarlijkse barbecue" "zaterdag 3 juli 2010"

Het begint een beetje traditie te worden, de jaarlijks terugkerende barbecue van het Kloosterven/Hooiven, dit jaar is de geplande datum op zaterdag 3 juli 2010. Inmiddels zijn alle bewoners geinformeerd door middel van een antwoordformulier met de vraag of je wel of niet naar de barbecue komt. Vergeten in te leveren? dan gauw het formulier bij een de onderstaande personen ingooien.

De organisatie is in handen van Paulien Kettenes-Kerkhoven, John Vis beide van het Kloosterven en S.J. Meekma van het Hooiven
voor de muziek is John Vis alleen verantwoordelijk, en ik ken zijn smaak ;-)) dus dat wordt genieten

Mocht het Nederlandse voetbal onverhoopt deze avond moeten voetballen, dan wordt er een televisie neergezet om vooral de oranjefanaten niets te laten missen.

op de foto van 2005 zijn op de achtergrond Anette en Jan nog net zichtbaar.
genietend van het spektakel wat zich voor hun ogen afspeelt

Helaas is Anette op 5 mei 2010 overleden,
maar is zij in onze gedachten nog altijd aanwezig in ons buurtje

Leg contact met je medebewoners en schrijf in het bewonersboek! Heb je wat leuks te melden, wil je iets delen of irriteer je je ergens aan? Schrijf het van je af in het bewonersboek! Ga naar het bewonersboek
Thematuin
"het verdronken land"

Een paar jaar geleden in 2003 bleek dat de gemeente Zaanstad nog een potje met geld over had voor de groenvoorziening, en voor de aanleg van een wandelpad dat de noordpunt met de zuidpunt van het Darwinpark verbindt. Het wandelpad is één van de onderdelen van een plan om het park toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor de bewoners rondom.

Thematuinen werden aangelegd in het zuidelijk deel van het park.
Watertuin, vlindertuin, moerastuin en bostuin moesten de pareltjes van het Darwinpark worden. Lees Verder

ondergrondse containers

Recentelijk is gestart met de plaatsing van ondergrondse afvalcontainers in uw woonomgeving. Hierbij willen wij u informeren over de uitgifte van het pasje, waarmee u de inwerpzuil van de container kunt openen. Dit pasje is uitgevperd in de vorm van een sleutelhanger. Sleutelhangers worden uitsiuitend verstrekt aan de huishoudens die van eer aan hun toegewezen inwerpzuil gebruik mogen maken. Er wordt een sleutelhanger gratis per huishouden verstrekt.

Lees verder

Het Erasmushuis Heel wat bejaarden hebben hun laatste levensjaren doorgebracht in het Erasmushuis. Het hoge gebouw dat al jaren de "skyline" van onze omgeving bepaalt.
En niet te vergeten: onze vaste stemlocatie bij de verkiezingen.

De bouw vordert gestaag en aan het Noorderven worden de eerste ramen al geplaatst, ook de omvang van het project begint duidelijk zichtbaar te worden.

De veranderingen die in en om het Erasmushuis op dit moment plaats vinden kun je digitaal volgen in de gallery van www.kloosterven.nl.

Bekijk de gallery foto's

All rights reserved ©Kloosterven.nl | Kloosterven.nl is een iniatief van LsB Design